Activiteiten

Regematig ondernemen wij op beide locaties van Greenkidzz verschillende activiteiten met de kinderen. Via onderstaande buttons leest en ziet u hier meer over.

Uitstapjes

We gaan graag op pad met de kinderen. Lekker naar buiten, daar samen spelen en nieuwe dingen ontdekken!

Actief buiten spelen in de buitenlucht is goed voor kinderen.  De uitstapjes die Greenkidzz maakt staan in teken van natuurbeleving. De ene keer gaan wij met de kinderen naar kinderboerderij Zimmerhoeve, de andere keer naar Artis en weer een ander keer naar het Vondelpark.

U leest er hier meer over.

Moments4Kids

Greenkidzz heeft een samenwerkingsverband met Moments4Kids. Moments4Kids verzorgt mooie momenten voor kinderen. Deze momenten bestaan uit baby- en peuteryoga, muziek, dans, toneel en nog veel meer. Greenkidzz maakt hier wekelijks gebruik van. Er zal vier weken aaneengesloten gebruik worden gemaakt van een mooi moment, bijvoorbeeld dans. Vervolgens volgt er weer een reeks van vier weken waarin een ander mooi moment centraal staat, bijvoorbeeld yoga. Zo zullen we om de vier weken van een ander mooie moment genieten met de kinderen, volledig verzorgd door Moments4Kids. Dit plezier wilt u uw kind toch niet ontzeggen?!

Meer weten? U leest het hier.

Translate »