Spelenderwijs ontwikkelen

Spelenderwijs ontwikkelen

Moeten kinderen nou de hele tijd bezig zijn met zich ontwikkelen, mogen ze niet meer gewoon spelen? Deze vraag horen wij weleens. Bij Greenkidzz zijn we ervan overtuigd dat kinderen zich spelenderwijs kunnen en willen ontwikkelen. Spelen is dingen doen waar je zin in hebt, zolang je het zelf wilt, zonder dat iemand tegen je zegt dat het moet op die manier! Spelen draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Hun lichaam, hun verstand, hun taal, hoe ze zich moeten gedragen, hun gevoelens, hun fantasie, hun mogelijkheden zelf vorm te geven en zich uit te drukken. Elk spel kent een combinatie van onderdelen, en spreekt verschillende intelligentiegebieden aan. Wij willen het aan kunnen bieden en onze ervaring is dat kinderen het geweldig vinden!

Bent u op zoek naar een goed kinderdagverblijf in de Kinkerbuurt of de Schinkelbuurt in Amsterdam Oud-Zuid of Oud-West? Schrijf uw zoon of dochter in met ons inschrijfformulier voor de locatie Oud-West of Oud-Zuid. Ook kunt u langs komen in de Kinkerbuurt of Schinkelbuurt voor een rondleiding in ons kinderdagverblijf. De rondleiding is geheel vrijblijvend.

Greenkidzz

Welkom op de website van ons kinderdagverblijf met vestigingen in de Kinkerbuurt en de Schinkelbuurt in Amsterdam. Wat leuk dat u de website van Greenkidzz bezoekt!

Waarschijnlijk heeft u ons al eens zien lopen, wij gaan namelijk regelmatig naar buiten met de kinderen. Natuurbeleving en buitenspelen staan centraal in de pedagogische visie van ons KDV in Amsterdam.

Wij bieden u het beste voor uw kind.

Volg ons op social media

Translate »