Onze crèche in Amsterdam

Home » Crèche Amsterdam
Bent u op zoek naar een crèche in Amsterdam waar u uw kind met een gerust hart achter kunt laten wanneer u gaat werken? Schrijf uw kind dan in bij Greenkidzz. Wij bieden een veilige omgeving waar uw kind zich rustig kan ontwikkelen. Uw kind geniet bij onze crèche in Amsterdam van verschillende leuke activiteiten. Lees verder en ontdek welke activiteiten dit zijn.

De visie van onze crèche in Amsterdam

De sterke punten in de principes van Loriz Malaguzzi, Rudolf Steiner en Thomas Gordon vormen de basis van onze eigen werkwijze. Deze punten focussen zich op een brede vorm van natuurbeleving en goede communicatie met de kinderen en ouders. De natuurbeleving komt terug in de diverse activiteiten die wij organiseren bij onze biologische kinderopvang, bijvoorbeeld een bezoek aan het Vondelpark of Artis.

Vraag een rondleiding aan

Wilt u uw kind graag inschrijven bij onze kleinschalige opvang, maar wilt u eerst een rondleiding krijgen door onze crèche in Amsterdam? Neem in dat geval contact op met een van onze vestigingen. Bel naar 020 331 21 22 voor onze vestiging in de Kinkerbuurt of naar 020 331 13 39 voor onze vestiging in de Schinkelbuurt. U kunt ook een e-mail sturen naar info@greenkidzz.nl of ons contactformulier invullen om een rondleiding bij onze peuterspeelzaal te plannen.

Horizontale groepen

Kleinschalig, duurzaam en biologisch

Veel verschillende activiteiten

Vul het contactformulier in

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Aan welke locatie stuurt u een bericht?
  Greenkidzz WestGreenkidzz Zuid

  Uw bericht

  captcha

  Translate »