Tarieven

Tarieven

Kindontwikkeling

Het welbevinden en de ontwikkeling van kinderen staan bij Greenkidzz centraal. Daar investeren we veel in. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de deskundigheid van onze pedagogisch medewerkers. Ze worden hierbij ondersteund en geadviseerd door onze managers die tevens ook pedagogisch coaches zijn. Dit komt de ontwikkeling van de kinderen ten goede.

 

…Inclusief heel veel

Voor onze pakketten geldt dat ze inclusief heel veel zijn. Het volgende is hierbij inbegrepen:

 

Alle maaltijden; biologische fruit, biologische melk, dagelijkse warme & vegetarische
maaltijd vanaf 6 maanden, tussendoortjes en overige etenswaren.

Biologische afbreekbare luiers.

Nutrilon standaard, Hero en AH biologische zuigelingenmelk.

Alle lessen/activiteiten, yoga, muziek, dans en theater.

Oudercursussen/thema avonden.

Indien er sprake is van een speciaal dieet dan dienen ouders dit zelf naar de opvang mee te brengen. Wij berekenen geen inschrijfgeld.

Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding zodat u de sfeer zelf kunt proeven en nemen uitgebreid de tijd om al je vragen te beantwoorden. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via

 

 

Wat gaat kinderopvang u kosten in 2023?

De kosten voor de kinderopvang bij Greenkidzz zijn afhankelijk van het inkomen (tegemoetkoming rijksbijdrage), het aantal kinderen dat gebruik maakt van de opvang en het aantal dagen/dagdelen dat ouders afnemen. Tenslotte kunnen specifieke situaties/doelgroepen de hoogte van de tegemoetkoming rijksbijdrage beïnvloeden. In het aanvraagformulier van de Belastingdienst kunnen ouders lezen welke bijzondere situaties/doelgroepen er zijn. Tevens kunnen ouders voor meer informatie contact met ons opnemen.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.toeslagen.nl of bellen met de belastingtelefoon 0800-0543. Bereken direct in onze rekentool de nettobijdrage voor de maandelijkse kinderopvangkosten. Hier kunt u een proefberekening maken zodat u een idee heeft hoeveel u daadwerkelijk gaat betalen.

Greenkidzz

Welkom op de website van ons kinderdagverblijf met vestigingen in de Kinkerbuurt en de Schinkelbuurt in Amsterdam. Wat leuk dat u de website van Greenkidzz bezoekt!

Waarschijnlijk heeft u ons al eens zien lopen, wij gaan namelijk regelmatig naar buiten met de kinderen. Natuurbeleving en buitenspelen staan centraal in de pedagogische visie van ons KDV in Amsterdam.

Wij bieden u het beste voor uw kind.

Volg ons op social media

Translate »