Uitstapjes

We gaan graag op pad met de kinderen. Lekker naar buiten, daar samen spelen en nieuwe dingen ontdekken!

Actief buiten spelen in de buitenlucht is goed voor kinderen. Van nature vindt een kind het heel leuk om te spelen en te bewegen. Spelen en bewegen is heel belangrijk voor de kinderen. Zij ontwikkelen hiermee hun (fijne) motoriek. Dit hebben zij weer nodig om zelfstandig te kunnen eten, zich aan te kleden, tekenen, iets op te pakken, etc.

Daarnaast zijn er buiten andere kindjes om mee te spelen. Een belangrijk sociaal gebeuren, zeker voor peuters die dit nog moeten leren. Het is ook bekend dat kinderen die regelmatig lekker buiten kunnen spelen, beter in hun vel zitten, goed eten en slapen, meer tevreden zijn en zich beter ontwikkelen. Reden genoeg dus om naar buiten te gaan!

De uitstapjes die Greenkidzz maakt staan in teken van natuurbeleving. De ene keer gaan wij met de kinderen naar kinderboerderij Zimmerhoeve, de andere keer naar Artis en weer een ander keer naar het Vondelpark. Wij vinden het belangrijk dat kinderen dagelijks een frisse neus halen en tegelijkertijd natuurbesef ontwikkelen. Het is dan ook hartstikke fijn dat wij ons eigen mooie, groene, avontuurlijke tuinen hebben, waar de kinderen dagelijks buiten kunnen spelen.

Bij Greenkidzz gaan de kinderen zoveel mogelijk naar buiten. De kinderen genieten hiervan! 

Translate »