Vier ogen en oren principe

Certains empêchent une expérience négative passée lorsqu’ils ont demandé quelque chose du partenaire précédent et il a répondu: «Fu, comment kamagra prix offrir de tels? Vous êtes un pervers? ” Et vous savez qu’il était faux, mais toujours nerveux quand vous allez parler à mon homme présent. Sentant votre nervosité, il se tentera de commencer cette conversation à ce moment-là lorsque vous vous sentez calme et confiant.

Vier ogen en oren principe

Het vier ogen en oren principe is de basis voor veiligheid in de kinderopvang. Dit houdt in dat een pedagogisch medewerker in principe niet alleen is met één of meerdere kinderen binnen of buiten, zonder dat iemand hem/haar kan zien. Greenkidzz hanteert het vier ogen en oren principe. We geven dit vorm door middel van een aantal maatregelen:

De directeur en locatiemanagers coachen de leidsters op de werkvloer en observeren regelmatig op de groepen. Dit gebeurt deels aangekondigd en grotendeels onaangekondigd.

Binnen kinderdagverblijf Greenkidzz is er bouwkundig voor gezorgd dat er transparantie is binnen de groepen. De twee groepen in Greenkidzz West zijn met elkaar verbonden waardoor er naar binnen gekeken kan worden door o.a. collega’s en ouders. Vanuit de gevel van beide vestigingen kunnen voorbijgangers ook goed naar binnen kijken door de grote ruiten.

Bij Greenkidzz heerst een open, veilig en professioneel klimaat waarbij leidsters door de leidinggevenden herhaaldelijk, bijvoorbeeld in teambijeenkomsten of tijdens individuele gesprekken worden uitgenodigd om kritisch feedback te geven over elkaars gedrag en handelen wat kan bijdragen tot professioneler handelen.

Collega- leidsters en huishoudelijke hulp komen regelmatig zonder vooraankondiging bij elkaar op de groep kijken.

Als er een keer op de groep op een dag alleen wordt gewerkt (altijd met een kloppend PKR), dan is er meestal een vrijwilliger en/of een stagiaire als extra ondersteuning aanwezig.

In alle slaapkamers wordt gebruik gemaakt van een babyfoon.

Er is cameratoezicht in het pand aanwezig

De oudercommissie wordt geïnformeerd over de maatregelen.

Greenkidzz

Welkom op de website van ons kinderdagverblijf met vestigingen in de Kinkerbuurt en de Schinkelbuurt in Amsterdam. Wat leuk dat u de website van Greenkidzz bezoekt!

Waarschijnlijk heeft u ons al eens zien lopen, wij gaan namelijk regelmatig naar buiten met de kinderen. Natuurbeleving en buitenspelen staan centraal in de pedagogische visie van ons KDV in Amsterdam.

Wij bieden u het beste voor uw kind.

Volg ons op social media

Translate »