Over ons

De visie van ons kinderdagverblijf in Amsterdam

Greenkidzz is centraal gelegen in Amsterdam en heeft twee locaties; Greenkidzz West en Greenkidzz Zuid. Stadsboerderij Zimmerhoeve is gevestigd aan de overkant van Greenkidzz West. Deze locatie heeft twee horizontale groepen; een babygroep en een peutergroep.

Greenkidzz Zuid is gevestigd nabij het Hoofddorpplein en heeft drie horizontale groepen; een babygroep, een dreumesgroep en een peutergroep. Greenkidzz is een kleinschalig, duurzaam en biologische kinderdagverblijf met een warme, huiselijke uitstraling. Wij bieden opvang aan kinderen van 8 weken t/m 4 jaar.

De visie van ons kinderdagverblijf in Amsterdam

Wat Greenkidzz uniek maakt is, dat zij kinderen uitdaagt zoveel mogelijk buiten te spelen. Bij Greenkidzz geven wij de kinderen graag de kans om te groeien midden in het groen. Dit betekent dat ook voor de allerkleinste veel gebruik wordt gemaakt van onze prachtige belevingstuinen. Zo kunnen baby’s lekker lang slapen in de veilige buitenbedjes in onze belevingstuinen en eten de peuters in de zomermaanden vaak in onze eigen tuin. De peuters genieten het meest van onze groene, avontuurlijke belevingstuinen. Daar mogen ze slepen met takken, zich verstoppen en gezellig spelen in de houten wigwam. Het blijkt uit onderzoek dat buiten spelen in een groene omgeving kinderen ontspant, de concentratie verbetert, kinderen stimuleert tot bewegen en de fantasie prikkelt. Omdat de natuur elke dag en elk seizoen verandert ontdekt het kind elke keer weer nieuwe dingen in de tuin en dat maakt buitenspelen leuk!

Greenkidzz

Welkom op de website van ons kinderdagverblijf met vestigingen in de Kinkerbuurt en de Schinkelbuurt in Amsterdam. Wat leuk dat u de website van Greenkidzz bezoekt!

Waarschijnlijk heeft u ons al eens zien lopen, wij gaan namelijk regelmatig naar buiten met de kinderen. Natuurbeleving en buitenspelen staan centraal in de pedagogische visie van ons KDV in Amsterdam.

Wij bieden u het beste voor uw kind.

Volg ons op social media

Translate »