Kinderopvang in hartje Amsterdam

Home » Kinderopvang Amsterdam

Bent u op zoek naar een goede kinderopvang in de buurt van het Vondelpark in Amsterdam? Kinderopvang Greenkidzz heeft twee vestigingen in het hartje van Amsterdam (nabij het Vondelpark), in de Kinkerbuurt en de Schinkelbuurt. Beide vestigingen van onze kinderopvang, in Amsterdam-Zuid en Amsterdam-West, zijn kleinschalig, duurzaam en biologisch. In de gemeente Amsterdam behoren wij al jarenlang tot de beste kinderdagverblijven in de regio. Wij begrijpen dat uw kind u dierbaar is, daarom bieden wij een veilige omgeving waar ze spelen met andere kinderen. U laat uw kind met een gerust hart bij onze medewerkers achter.

Een goede kinderopvang in het centrum van Amsterdam

Bij onze groene kinderopvang in de Schinkelbuurt en Kinkerbuurt, in de buurt van het Vondelpark, voeren wij een groen beleid. Dit betekent onder andere dat we zoveel mogelijk uitstapjes naar buiten maken met de kinderen en dat ze dagelijks warme, biologische maaltijden krijgen. Kinderen vinden het leuk om bezig te zijn en te spelen en bewegen. Dit combineren wij met de natuur. Buitenspelen in de buitenlucht is goed voor kinderen. Wij zorgen er dan ook voor dat we minimaal twee keer per dag naar buiten gaan met de groep. Onze kinderopvang in Amsterdam-West, maar ook onze vestiging in Amsterdam-Zuid, heeft een eigen tuin waar ze heerlijk kunnen spelen.

Verschillende activiteiten voor kinderen en baby’s

De ontwikkeling van de kinderen staat bij ons centraal. Zo is de ruimte van onze kinderopvang in Amsterdam-Zuid en Amsterdam-West zo ingericht dat het aansluit bij het ontwikkelingsniveau van de kinderen. Wij bieden dan ook verschillende activiteiten aan, zoals muziek maken, dansen, theater en yogalessen. Naast het spelen, is ook rust belangrijk, zeker bij onze babyopvang. Wij hebben dan ook een snoezelbox voor de allerkleinste kinderen. Dit is een verwarmd waterbed met verlichting en bubbels waar uw kind nieuwe prikkels en zintuigen ontdekt op een spelende manier. Dit helpt ook mee bij de ontwikkeling van de baby.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag gebruikmaken van onze duurzame kinderopvang in de Kinkerbuurt in Amsterdam-West? Of wilt u uw kind tijdens het werk uw kind tijdelijk laten spelen bij onze kinderopvang in de Schinkelbuurt in Amsterdam-Zuid? Schrijf uw kind in voor een van onze vestigingen of neem contact met ons op. Voor onze vestiging in Amsterdam-Zuid belt u naar 020 331 13 39 en voor Amsterdam-West belt u naar 020 331 21 22. U kunt ook een e-mail sturen naar info@greenkidzz.nl.

Horizontale groepen

Kleinschalig, duurzaam en biologisch

Veel verschillende activiteiten

Vul het contactformulier in

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Aan welke locatie stuurt u een bericht?
  Greenkidzz WestGreenkidzz Zuid

  Uw bericht

  captcha

  Translate »