Rondleiding

Inschrijven

€ Tarieven

Kinderdagverblijf in de Kinkerbuurt en de Schinkelbuurt

Welkom op de website van ons kinderdagverblijf met vestigingen in de Kinkerbuurt en de Schinkelbuurt in Amsterdam. Wat leuk dat u de website van Kinderopvang Greenkidzz bezoekt! Waarschijnlijk heeft u ons al eens zien lopen, wij gaan namelijk regelmatig naar buiten met de kinderen. Natuurbeleving en buitenspelen staan centraal in de pedagogische visie van Kinderopvang Greenkidzz.

Wij bieden u het beste voor uw kind.

Waarom kiezen voor ons kinderdagverblijf in de Kinkerbuurt of Schinkelbuurt?

In ons kinderdagverblijf in de Kinkerbuurt en de Schinkelbuurt hebben wij een groen beleid. Dit houdt in dat we regelmatig uitstapjes naar leuke plekken organiseren, regelmatig naar buiten gaan en dat kinderen vanaf een half jaar een warme, biologische maaltijd krijgen. De kinderen spelen samen met natuurlijke materialen in de tuin die grenst aan onze duurzame kinderopvang. Verder organiseren wij verschillende activiteiten, zoals dansen, theater en nog veel meer. Ook voor baby’s hebben we leuke activiteiten in onze babyopvang, zoals onze leuke sneuzelbox.

Buitenbedden voor baby’s

Regelmatige uitstapjes

Theater, dans, (baby)yoga en muziekles

Overwegend biologische voeding

Flexibel Ruilbeleid

Kleinschalige en huiselijke organisatie

Moestuin activiteiten & belevingstuinen

All-inclusive tarief

De visie van ons kinderdagverblijf

Kinderopvang Greenkidzz laat zich inspireren door de ideeën van Loriz Malaguzzi, Rudolf Steiner en Thomas Gordon. Dat wil niet zeggen dat wij volledig en dogmatisch volgens hun uitgangspunten werken. Wij benutten de sterke punten ervan, als basis voor een eigen werkwijze. Ieder kind is immers anders en uniek. De drie stromingen van Malaguzzi, Steiner en Gordon uiten zich in Kinderopvang Greenkidzz in een brede vorm van natuurbeleving en een goede communicatie met kinderen en ouders. Deze visie hebben we verweven in de vestigingen van ons kinderopvang in Amsterdam, in de Kinkerbuurt en de Schinkelbuurt.

Wie zijn wij

Kinderdagverblijf Greenkidzz is centraal gelegen in Amsterdam en heeft twee locaties;
Greenkidzz West en Greenkidzz Zuid.

De groene visie van Greenkidzz

Greenkidzz besteed veel aandacht aan de binnen-en buitenruimte. 

Waarom kiezen voor Greenkidzz

Wij bieden u het beste voor uw kind

“Greenkidzz is fantastisch. Hele lieve ondernemende leidsters. Mijn dochter Bobbie vindt het altijd een feestje om met de leidsters en andere kinderen naar de boerderij/ Artis/ speeltuin of de markt te gaan. Ze is lenig als spaghetti sinds de yoga lessen en komt iedere verjaardag of feestdag weer met een prachtig knutselwerk thuis. Een dikke 10!” – Splinter

Kinderopvang Greenkidzz bij RTL 4

RTL 4 is bij ons op bezoek geweest en heeft deze mooie impressie van ons kinderdagverblijf gemaakt. Dit filmpje geeft goed weer wat onze visie is en hoe wij deze elke dag uitdragen in ons pedagogisch beleid. Door het bekijken van deze video krijgt u een goed beeld van hoe wij te werk gaan in ons kinderdagverblijf in de Schinkelbuurt en de Kinkerbuurt.

 

Schrijf uw kind in of kom langs voor een rondleiding

Bent u op zoek naar een goed kinderdagverblijf in de Kinkerbuurt of de Schinkelbuurt in het centrum van Amsterdam? Schrijf uw zoon of dochter in met ons inschrijfformulier of kom langs voor een rondleiding om een goed beeld van ons pedagogisch beleid te krijgen.

Translate »