Goede peuteropvang in de Schinkelbuurt en Kinkerbuurt

Home » Peuteropvang Schinkelbuurt

Voor een goede peuteropvang in de Schinkelbuurt of Kinkerbuurt komt u naar Kinderopvang Greenkidzz. Wij hebben twee vestigingen in hartje Amsterdam waar u terecht kunt voor de opvang van uw baby of peuter. In onze opvang werken pedagogische medewerkers die gediplomeerd zijn om met kinderen te werken. Zij zorgen met alle liefde voor uw kind en helpen de kinderen zichzelf te laten ontplooien.

Een peuteropvang met vestigingen in de Schinkelbuurt en de Kinkerbuurt

Wanneer u op zoek bent naar een leuke peuteropvang voor uw zoon of dochter in de buurt van het Vondelpark, kunt u bij Kinderopvang Greenkidzz terecht. Wij hebben een peuteropvang in de Schinkelbuurt en in de Kinkerbuurt in het centrum van Amsterdam en op loopafstand van het Vondelpark. Wij hebben een groen beleid. Dit houdt in dat we zoveel mogelijk buiten zijn en uitstapjes maken naar leuke plekken, zoals Stadsboerderij Zimmerhoeve of naar het Vondelpark. Ook zorgen wij voor biologische voeding en drinken. Zo krijgen kinderen vanaf zes maanden al een warme, biologische maaltijd.

Uw peuter geniet bij onze opvang

In onze peuteropvang in de Schinkelbuurt of de Kinkerbuurt, nabij het Vondelpark, hoeft uw peuter zichzelf nooit te vervelen. Naast de leuke uitstapjes die wij verzorgen naar bijvoorbeeld het Vondelpark, zorgen we voor nog meer leuke activiteiten. Beide vestigingen hebben een tuin met duurzame speeltoestellen en natuurlijke materialen om samen met andere kinderen mee te spelen of te knutselen. Ook hebben we verschillende activiteiten voor de kinderen in onze kinderopvang in Amsterdam. Ze hebben ontzettend veel plezier met dansen, yoga, theater, muziek maken en nog veel meer.

Twijfel niet en schrijf uw kind in!

Bij onze peuteropvang in de buurt van het Vondelpark kunt u uw peuter met een gerust hart een aantal uur achterlaten. Ook wanneer u een baby heeft, staan wij bij onze opvang voor u klaar. U kunt uw kind eenvoudig op onze website inschrijven. Wilt u graag weten welke peuteropvang het meest geschikt is voor uw zoon of dochter? Neem dan contact met ons op. Bel voor de peuteropvang in de Schinkelbuurt naar 020 331 13 39 en voor de opvang in de Kinkerbuurt naar 020 331 21 22. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@greenkidzz.nl.

 

Horizontale groepen

Kleinschalig, duurzaam en biologisch

Veel verschillende activiteiten

Vul het contactformulier in

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Aan welke locatie stuurt u een bericht?
  Greenkidzz WestGreenkidzz Zuid

  Uw bericht

  captcha

  Translate »