Een goede peuterspeelzaal in Amsterdam

Home » Peuteropvang Schinkelbuurt

Voor een goede peuterspeelzaal in Amsterdam komt u naar Greenkidzz. Wij hebben een peuteropvang in de Kinkerbuurt en in de Schinkelbuurt, beide nabij het Vondelpark, waar u terecht kunt voor de opvang van uw peuter. In onze peutergroep in Amsterdam werken pedagogische medewerkers die gediplomeerd zijn om met kinderen te werken. Zij zorgen met alle liefde voor uw kind in onze peuterspeelzaal in Amsterdam en helpen de kinderen in de peutergroep om zichzelf te ontplooien.

Een peuterspeelzaal met twee vestigingen in Amsterdam

Wanneer u op zoek bent naar een leuke peuteropvang voor uw zoon of dochter in de buurt van het Vondelpark, kunt u bij Greenkidzz terecht. Wij hebben een peuteropvang in de Schinkelbuurt en in de Kinkerbuurt in het centrum van Amsterdam, op loopafstand van het Vondelpark. Wij hanteren een groen beleid voor onze peutergroep in Amsterdam. Uw kind gaat dus zoveel mogelijk naar buiten en maakt uitstapjes naar leuke plekken, zoals Stadsboerderij Zimmerhoeve of naar het Vondelpark. Ook zorgen wij bij onze peuterspeelzaal in Amsterdam voor biologisch eten en drinken. Uw kinderen krijgen kinderen vanaf zes maanden al een warme, biologische en vegetarische maaltijd.

Uw peuter geniet bij onze opvang

In onze peuteropvang in de Schinkelbuurt of de Kinkerbuurt, nabij het Vondelpark, hoeft uw peuter zichzelf nooit te vervelen. Naast de leuke uitstapjes die wij verzorgen, zorgen we voor nog meer leuke activiteiten. Beide vestigingen van onze peuteropvang in de Kinkerbuurt en de Schinkelbuurt, nabij het Vondelpark, hebben een tuin met duurzame speeltoestellen en natuurlijke materialen om samen met andere kinderen te spelen of te knutselen. Ook hebben we diverse activiteiten voor de kinderen in onze kinderopvang in Amsterdam. Ze hebben ontzettend veel plezier met dansen, yoga, theater, muziek maken en nog veel meer.

Twijfel niet en schrijf uw kind in!

Bij onze peuteropvang in de Schinkelbuurt of de Kinkerbuurt, nabij het Vondelpark, kunt u uw peuter met een gerust hart een aantal uur achterlaten. Ook wanneer u een baby heeft, staan wij bij onze opvang voor u klaar. U kunt uw kind eenvoudig op onze website inschrijven, ook voor onze crèche. Wilt u graag weten welke peuterspeelzaal in Amsterdam het meest geschikt is voor uw zoon of dochter? Neem dan contact met ons op. Bel voor de peuteropvang in de Schinkelbuurt naar 020 331 13 39 en voor de opvang in de Kinkerbuurt naar 020 331 21 22. U stelt uw vragen over onze peutergroep in Amsterdam ook door een e-mail te sturen naar info@greenkidzz.nl.

Horizontale groepen

Kleinschalig, duurzaam en biologisch

Veel verschillende activiteiten

Vul het contactformulier in

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Aan welke locatie stuurt u een bericht?
  Greenkidzz WestGreenkidzz Zuid

  Uw bericht

  captcha

  Translate »