Locaties

Kinderdagverblijf Greenkidzz heeft twee vestigingen: Greenkidzz West en Greenkidzz Zuid. Beide vestigingen zijn kleinschalig, duurzaam, biologisch en hebben een huiselijke uitstraling.

Greenkidzz West

Deze kinderopvang ligt in de kinkerbuurt in Amsterdam Oud-West. De vestiging heeft twee horizontale groepen; een babygroep en een dreumes/peutergroep. De babygroep is van 0-1,5/2 jaar en de dreumes/peutergroep is van 1,5/2-4 jaar. Beide groepen zijn heel ruim en hebben een gezamenlijke tuin van ruim 200 meter. De babygroep heeft een groepsgrootte van maximaal 16 baby’s per dag en de dreumes/peutergroep heeft een groepsgrootte van maximaal 16 kinderen per dag.  Greenkidzz West heeft een gezamenlijke tuin van ruim 200 meter aan de achterkant van het gebouw.

Greenkidzz Zuid

Kinderopvang Greenkidzz Zuid is in de buurt van het Hoofddorpplein in Amsterdam gevestigd en heeft drie horizontale groepen: een babygroep, een dreumesgroep en een peutergroep. De babygroep is van 0 t/m 1 jaar, de dreumesgroep is van 1 t/m 2  jaar en de peutergroep is van 2 tot 4 jaar. De  babygroep bevind zich op de Aalsmeerweg 27 in Amsterdam en heeft een groepsgrootte van maximaal 10 kinderen per dag. De dreumesgroep is gevestigd op de Aalsmeerweg 23 in Amsterdam en heeft een groepsgrootte van maximaal tien kinderen. De peutergroep is gevestigd op de Aalsmeerweg 19 in Amsterdam en heeft een groepsgrootte van maximaal zestien kinderen. Alle drie de groepen hebben een eigen tuin die gevestigd is aan de achterkant van het gebouw.