Een kleinschalige kinderopvang in Amsterdam

Home » Kleinschalige kinderopvang Amsterdam

Bent u op zoek naar een kleinschalige kinderopvang in het hart van Amsterdam? Uw kind is van harte welkom bij Greenkidzz. De kleinschalige opzet van onze kinderopvang in Amsterdam stelt ons in staat om écht aandacht te hebben voor uw kind. Wij organiseren diverse leuke activiteiten, zodat uw kind met plezier naar onze kinderopvang komt. Lees verder om te ontdekken welke activiteiten dit zijn.

De visie van onze kleinschalige kinderopvang in Amsterdam

Wij zijn een duurzaam kinderdagverblijf. Vanaf zes maanden geniet uw kind bij ons dagelijks van een warme, biologische en vegetarische maaltijd. Wij organiseren daarnaast diverse leuke activiteiten in de buitenlucht. Denk hierbij aan een bezoek aan het Vondelpark of Artis, maar ook spelen en dansen in de tuin die grenst aan onze kleinschalige kinderopvang in Amsterdam. Deze activiteiten organiseren wij in horizontale groepen, zodat ieder kind een leuke dag heeft tijdens een leeftijdsgericht uitje.

Schrijf uw kind bij ons in

Wilt u uw kind graag inschrijven bij onze kleinschalige kinderopvang in Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 020 331 21 22 voor onze vestiging in de Kinkerbuurt of naar 020 331 13 39 voor onze vestiging in de Schinkelbuurt. Het is daarnaast ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@greenkidzz.nl of u vult ons contactformulier in. U maakt ook een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding door contact met ons op te nemen.

Horizontale groepen

Kleinschalig, duurzaam en biologisch

Veel verschillende activiteiten

Vul het contactformulier in

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Aan welke locatie stuurt u een bericht?
  Greenkidzz WestGreenkidzz Zuid

  Uw bericht

  captcha

  Translate »