Ons kindercentrum in Amsterdam

Home » Kindercentrum Amsterdam

Uw kind is van harte welkom bij ons kindercentrum in het hart van Amsterdam. Greenkidzz biedt een veilige, rustige en leerzame omgeving voor uw kind. Hij of zij geniet bij ons van diverse leuke uitjes in de natuur samen met leeftijdsgenoten. De natuur, gezonde voeding en buitenspelen staan namelijk centraal in het pedagogische beleid van ons kindercentrum in Amsterdam.

De inspiratie van ons kindercentrum in het hart van Amsterdam

Het beleid van ons kindercentrum en baby dagverblijf in Amsterdam is gebaseerd op de principes van Loriz Malaguzzi, Rudolf Steiner en Thomas Gordon. Deze principes focussen zich op natuurbeleving en goede communicatie met de kinderen en ouders. Wij hebben de sterke punten uit deze visie overgenomen, om zo een duurzame werkwijze te realiseren. Uw kind geniet bij ons bijvoorbeeld van heerlijke biologische en vegetarische maaltijden en leuke activiteiten.

Plan een rondleiding in

Wilt u graag een rondleiding door ons kindercentrum in Amsterdam, voordat u uw kind bij ons inschrijft? U neemt hiervoor contact met ons op door te bellen naar 020 331 21 22 voor onze vestiging in de Kinkerbuurt of naar 020 331 13 39 voor onze vestiging in de Schinkelbuurt. U kunt daarnaast ook een e-mail sturen naar info@greenkidzz.nl of u vult ons contactformulier in.

Horizontale groepen

Kleinschalig, duurzaam en biologisch

Veel verschillende activiteiten

Vul het contactformulier in

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Aan welke locatie stuurt u een bericht?
  Greenkidzz WestGreenkidzz Zuid

  Uw bericht

  captcha

  Translate »