Onze horizontale kinderopvang in Amsterdam

Home » Horizontale kinderopvang Amsterdam

Uw zoon of dochter is van harte welkom bij onze horizontale kinderopvang in Amsterdam. Hij of zij speelt hier samen met leeftijdsgenoten in een veilige omgeving, zodat zij zich samen ontwikkelen. Een natuurbeleving, gezonde voeding en buitenspelen staat centraal bij Greenkidzz. U laat uw kind dan ook met een gerust hart achter bij onze horizontale kinderopvang in Amsterdam wanneer u gaat werken.

De activiteiten die wij organiseren bij onze horizontale kinderopvang in Amsterdam

Het voordeel van een horizontale groep bij onze kinderopvang in Amsterdam is de mogelijkheid om leeftijdsgerichte activiteiten te organiseren. Uw kind ontwikkelt zich hierdoor geleidelijk samen met zijn of haar leeftijdsgenoten. Wij organiseren als groene opvang graag activiteiten in de natuur, zoals yoga, dansen of theater in de tuin die grenst aan ons kindercentrum. Een kind geniet namelijk van buiten bezig zijn en spelen.

Ontdek meer over onze activiteiten

Wilt u graag meer weten over de activiteiten die wij organiseren bij onze horizontale kinderopvang in Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 020 331 21 22 voor onze vestiging in de Kinkerbuurt of naar 020 331 13 39 voor onze vestiging in de Schinkelbuurt. U kunt ook een e-mail sturen naar info@greenkidzz.nl of ons contactformulier invullen indien u meer informatie wenst te ontvangen.

Horizontale groepen

Kleinschalig, duurzaam en biologisch

Veel verschillende activiteiten

Vul het contactformulier in

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Aan welke locatie stuurt u een bericht?
  Greenkidzz WestGreenkidzz Zuid

  Uw bericht

  captcha

  Translate »