Groene kinderopvang in de Schinkelbuurt

Home » Groene kinderopvang Schinkelbuurt

Kinderopvang Greenkidzz is een groene kinderopvang in Amsterdam met twee vestigingen; een in de Schinkelbuurt en ook een in de Kinkerbuurt. Beide vestigingen zijn gevestigd in de buurt van het Vondelpark. Uw kind is u dierbaar, daarom zorgen wij ervoor dat uw kind kan spelen, rusten, genieten en lekker kan eten. Zo verzorgen wij dagelijks een warme, biologische maaltijd voor de kinderen in onze kinderopvang.

Een groene kinderopvang met vestigingen in de Schinkelbuurt en de Kinkerbuurt

Als groene kinderopvang in de Schinkelbuurt en Kinkerbuurt hebben wij een duurzaam beleid. Actief buitenspelen in de buitenlucht is erg belangrijk voor kinderen. Daarom gaan wij regelmatig naar buiten toe en maken we diverse leuke uitstapjes naar bijvoorbeeld de kinderboerderij, Artis of het Vondelpark. Bij onze groene kinderopvang in de Kinkerbuurt in Amsterdam-West hebben we een gezamenlijke tuin van ruim 200 meter. Genoeg ruimte voor uw kind om heerlijk rond te rennen en te spelen met andere kinderen. Ook onze groene kinderopvang in de Schinkelbuurt in Amsterdam-Zuid heeft een eigen tuin aan de achterkant van het gebouw. Natuurlijk mogen de kinderen in onze duurzame kinderopvang ook spelen en organiseren we verschillende activiteiten voor ze, zoals muziek maken en dansen.

Schrijf uw kind in bij een van onze vestigingen

Wilt u uw kind een leuke tijd geven bij een groene kinderopvang in Amsterdam en woont u in de omgeving van de Kinkerbuurt of Schinkelbuurt? U kunt hem of haar eenvoudig online inschrijven. Wilt u graag meer informatie over een van onze vestigingen? Dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Voor de vestiging in de Kinkerbuurt belt u naar 020 331 21 22 en voor de vestiging in de Schinkelbuurt belt u naar 020 331 13 39. Ook het sturen van een e-mail naar info@greenkidzz.nl behoort tot de mogelijkheden. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Horizontale groepen

Kleinschalig, duurzaam en biologisch

Veel verschillende activiteiten

Vul het contactformulier in

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Aan welke locatie stuurt u een bericht?
  Greenkidzz WestGreenkidzz Zuid

  Uw bericht

  captcha

  Translate »