Duurzame kinderopvang in de Kinkerbuurt

Home » Duurzame kinderopvang Kinkerbuurt

Kinderopvang Greenkidzz is een duurzame kinderopvang in de buurt van het Vondelpark met een vestiging in Amsterdam-West (in de Kinkerbuurt) en in Amsterdam-Zuid (in de Schinkelbuurt). Wij vinden het belangrijk om regelmatig naar buiten te gaan met de kinderen. Dit doen we door middel van diverse uitstapjes waarbij natuurbeleving centraal staat. Onze duurzame kinderopvang zit in het hartje van Amsterdam, in de Kinkerbuurt en Schinkelbuurt en is het Vondelpark op loopafstand. Dit is ook een van de leuke uitstapjes die we met de kinderen maken.

Een duurzame kinderopvang in de Kinkerbuurt en Schinkelbuurt

Of u nu kiest voor onze duurzame kinderopvang in de Kinkerbuurt of Schinkelbuurt, ze zijn allebei gevestigd in de buurt van het Vondelpark. Bij beide vestigingen maken we gebruik van natuurlijke materialen waar de kinderen mee kunnen spelen en knutselen. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen natuurbesef ontwikkelen en heerlijk buiten kunnen spelen. Zo hebben we bij onze duurzame kinderopvang in de Kinkerbuurt een tuin van ruim 200 meter met natuurlijke speeltoestellen voor de kinderen. Hier kunnen ze hun energie kwijt en gezellig spelen met de andere kinderen.

Kinderen van verschillende leeftijden zijn bij ons van harte welkom

Heeft u een baby van een jaar of een peuter van drie jaar? Dan is uw zoon of dochter van harte welkom in onze kinderopvang. In onze duurzame kinderopvang in de Schinkelbuurt hebben wij een babygroep, dreumesgroep en een peutergroep. Bij onze duurzame kinderopvang in de Kinkerbuurt hebben we twee groepen, dit is de babygroep en de dreumes/peutergroep. Ook voor babyopvang kunt u dus bij ons terecht.

Schrijf uw kind in of neem contact op voor meer informatie

Heeft u interesse in onze duurzame en groene kinderopvang in de buurt van het Vondelpark? Dan kunt u uw kind inschrijven voor één van onze locaties. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een van de vestigingen? Neem dan telefonisch contact op of stuur een e-mail naar info@greenkidzz.nl. Voor onze vestiging in de Kinkerbuurt belt u naar 020 331 21 22 en voor onze vestiging in de Schinkelbuurt belt u naar 020 331 13 39.

Horizontale groepen

Kleinschalig, duurzaam en biologisch

Veel verschillende activiteiten

Vul het contactformulier in

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Aan welke locatie stuurt u een bericht?
  Greenkidzz WestGreenkidzz Zuid

  Uw bericht

  captcha

  Translate »