Een biologische kinderopvang in Amsterdam

Home » Biologische kinderopvang Amsterdam

Bent u op zoek naar een biologische kinderopvang in Amsterdam? Greenkidzz beschikt over twee vestigingen in het hart van Amsterdam, waar uw kind van harte welkom is. Hij of zij geniet bij ons van verschillende leuke en leerzame activiteiten, zoals dansen, theater of het maken van muziek. Lees verder en ontdek wat onze kinderopvang in Amsterdam een biologische opvang maakt.

De verschillende activiteiten bij onze biologische kinderopvang in Amsterdam

Ons kinderdagverblijf in Amsterdam mag zich met recht een biologische kinderopvang noemen. Wij ondernemen namelijk verschillende activiteiten in de buitenlucht met de kinderen. Zij spelen met natuurlijke materialen buiten, samen met kinderen in dezelfde leeftijdsgroep. Uw kind krijgt bij ons kindercentrum dus een echte natuurbeleving. Daarnaast geniet uw kind vanaf zes maanden dagelijks van een heerlijke vegetarische, biologische en warme maaltijd.

Schrijf uw kind direct in

Wilt u uw kind graag inschrijven bij onze biologische kinderopvang in Amsterdam? Schrijf uw kind dan nu in via ons formulier. Het is daarnaast ook mogelijk om een rondleiding aan te vragen bij een van onze vestigingen. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 020 331 21 22 voor onze vestiging in de Kinkerbuurt of naar 020 331 13 39 voor onze vestiging in de Schinkelbuurt. U kunt daarnaast ook een e-mail sturen naar info@greenkidzz.nl of ons contactformulier invullen.

Horizontale groepen

Kleinschalig, duurzaam en biologisch

Veel verschillende activiteiten

Vul het contactformulier in

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Aan welke locatie stuurt u een bericht?
  Greenkidzz WestGreenkidzz Zuid

  Uw bericht

  captcha

  Translate »