Een goede babyopvang in de Schinkelbuurt

Home » Babyopvang Schinkelbuurt

Bent u op zoek naar een goede babyopvang in de Schinkelbuurt in hartje Amsterdam, waar u uw baby met een gerust hart een paar uur laat verblijven om zelf te gaan werken? Bij Kinderopvang Greenkidzz werken pedagogische medewerkers en zorgen we voor een veilige omgeving voor uw zoon of dochter. Hierdoor kunt u met het volste vertrouwen uw kind bij onze babyopvang onderbrengen.

Een professionele babyopvang in de Schinkelbuurt in Amsterdam

Onze babyopvang in de Schinkelbuurt heeft dagelijks plaats voor maximaal tien kinderen. Op deze manier bieden wij hun de beste kwaliteit zorg. De baby’s in onze opvang kunnen overal veilig kruipen, liggen en spelen. De heeft namelijk een zachte bedekking die voldoende warmte geeft aan uw baby. Ook hebben we genoeg speelgoed en hebben we een snoezelbox. Deze box heeft onder andere een verwarmd waterbed met verlichting. Met deze box worden de zintuigen van uw baby gestimuleerd in een rustige en veilige omgeving. Ook ondernemen we verschillende activiteiten met de baby’s, zoals yoga. Heeft u geen baby, maar wel een peuter? Dan kunt u bij onze peuteropvang terecht.

Breng uw kind langs bij onze opvang

Zoekt u een leuk en goed dagverblijf waar u uw baby tijdelijk heen kunt brengen op een afgesproken tijdstip in het centrum van Amsterdam? Schrijf uw baby in bij onze babyopvang in de Schinkelbuurt. Wilt u eerst meer informatie over de mogelijkheden of wilt u graag een rondleiding in onze opvang? Belt u dan gerust naar 020 331 13 39 of stuur een e-mail naar info@greenkidzz.nl.

Horizontale groepen

Kleinschalig, duurzaam en biologisch

Veel verschillende activiteiten

Vul het contactformulier in

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Aan welke locatie stuurt u een bericht?
  Greenkidzz WestGreenkidzz Zuid

  Uw bericht

  captcha

  Translate »