Een baby dagverblijf nabij het Vondelpark

Home » Baby dagverblijf Vondelpark

Greenkidzz is een kinderdagverblijf in Amsterdam met een baby dagverblijf op loopafstand van het Vondelpark, met twee vestigingen in de Schinkelbuurt en de Kinkerbuurt. Als groene kinderopvang vinden we het belangrijk om baby’s en peuters een natuurbeleving mee te geven. Daarom zorgen we er bij onze babygroep in Amsterdam voor dat uw zoon of dochter regelmatig in de buitenlucht is, bijvoorbeeld in onze buitenbedden voor baby’s. Ook speelt uw kind met natuurlijke materialen.

Breng uw kind met een gerust hart naar het baby dagverblijf in de buurt van het Vondelpark

Wanneer u overdag moet werken, wilt u er zeker van zijn dat er goed voor uw kind gezorgd wordt. Bij Greenkidzz hebben we twee vestigingen waar u uw baby naartoe kunt brengen. Ons baby dagverblijf met een babygroep is te vinden in de Kinkerbuurt en de Schinkelbuurt, beide op een kleine afstand van het Vondelpark in Amsterdam. Uw baby krijgt de beste zorg van onze pedagogisch medewerkers. Zo krijgen baby’s vanaf zes maanden dagelijks een vegetarische, biologische en warme maaltijd. Ook genieten ze van leuke activiteiten bij onze babygroep in Amsterdam. Denkt u aan yoga voor baby’s of aan onze snoezelbox waar ze ontspannen in een rustige en veilige omgeving. In de snoezelbox ontdekken ze diverse zintuigelijke prikkels, zoals geluiden en beelden. Dit is niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam. Daarnaast gaat het verveling tegen en is het gericht op actie.

Ook uw peuter is bij ons van harte welkom

Naast baby’s kunnen ook peuters terecht in onze kinderopvang in Amsterdam. Ook in onze opvang voor peuters kunt u uw kind met een gerust hart achterlaten wanneer u moet werken. Wij organiseren verschillende activiteiten, zoals dansen, muziek maken en theater, zodat uw kind een geweldige tijd heeft. Ook maken we met onze babygroep verschillende uitstapjes in Amsterdam, naar het Vondelpark of Artis bijvoorbeeld.

Schrijf uw baby in bij ons dagverblijf

De vestigingen van ons baby dagverblijf in de buurt van het Vondelpark (in de Kinkerbuurt en de Schinkelbuurt) zijn de ideale plek om uw kind met een gerust hart voor een paar uur achter te laten. Lijkt onze babygroep in Amsterdam u iets? Schrijf uw baby in en wij zorgen ervoor dat uw kind altijd een leuke dag heeft in onze crèche. Voor meer informatie over ons baby dagverblijf belt u naar 020 331 21 22 (vestiging Kinkerbuurt) of 020 331 13 39 (vestiging Schinkelbuurt) of stuurt u een e-mail naar info@greenkidzz.nl.

Horizontale groepen

Kleinschalig, duurzaam en biologisch

Veel verschillende activiteiten

Vul het contactformulier in

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Aan welke locatie stuurt u een bericht?
  Greenkidzz WestGreenkidzz Zuid

  Uw bericht

  captcha

  Translate »